body scan peuter massage

Geplaatst door:

Dat een massage een ontspannende werking heeft, is geen nieuws meer. Maar hoe doe je dat bij een peuter die niet lang stil kan liggen?

Niet alleen is de massage ontspannend, maar het bevordert ook de band tussen jullie. Je zoon of dochter leert aan te geven wat hij / zij fijn vindt of juist niet. Daarnaast leer jij je kind hierdoor nog beter kennen en is het ook gewoon een fijn momentje samen. En ze worden er ook nog eens heerlijk rustig van!

Je zoon of dochter vindt het ook erg leuk om de rollen om te draaien en jouw een massage te geven. Mening therapeut of tijdschrift heeft het over de body scan en daar is deze massage op gebaseerd, maar dan geschikt voor peuters.

Bij ons thuis een vast onderdeel van het bed ritueel en mijn zoontje vraagt er zelf om als ik het vergeet. Simpel en effectief, probeer het zelf eens!

0

Over de auteur:

Manja Litjens - Op het Yogamatje
  Verwante berichten
  • No related posts found.

Voeg een Commentaar