Nieuw privacybeleid

Geplaatst door:

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

In het hele land is iedereen super druk met de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei van toepassing is. Dan geldt in de hele Europese Unie dezelfde privacywet.
Als ondernemer moet ik ook aan een aantal voorwaarden voldoen.

Persoonlijke gegevens

Om jouw privacy zo veel mogelijk te waarborgen heb ik een aantal zaken in kaart moeten brengen. Zo heb ik een privacyverklaring opgesteld waarin je kunt lezen hoe ik omga met jouw persoonlijke gegevens. Ook heb ik me afgevraagd welke gegevens ik van jou als mijn klant allemaal bewaar en waarom. Een hoop gegevens verzamelen is geen kunst, maar dan. Ik ben aan de slag gegaan met anonimisatie, opschoning en beveiliging.

De leuke kant

Niet een van de leukste klussen om mee bezig te zijn, maar wel belangrijk natuurlijk. Niemand houdt tenslotte van spam en we willen ook niet dat onze gegevens zomaar op straat komen. Je komt bij mij met een reden en ik wil je alle vertrouwen kunnen geven, voor zover ik dat kan garanderen, dat ze dan ook zo veilig mogelijk zijn.
Toch werd deze klus veel leuker dan ik in eerste instantie dacht. Bij het opschonen en verwijderen van gegevens brak een grote glimlach door toen ik door alle kindercoaching dossiers ging. De kinderen kwamen niet zo gelukkig binnen, maar gingen zoveel stralender weer de deur uit. Prachtig om terug te lezen welke yoga en coaching avonturen we beleefden en wat dat voor effect teweeg bracht bij het kind en dus ook de ouder.

Kindercoaching resultaat

Ik zal je een paar voorbeelden geven:

Neem nou dat 9 jarig jongetje die zo gefrustreerd was over hoe het schoolsysteem in elkaar zat waar hij zich maar naar moest voegen. Dat terwijl hij gewoon anders in elkaar zat, hierdoor ook slecht aansluiting vond met leeftijdsgenoten en het dus niet zo lekker ging met zijn schoolprestaties. Tijdens de intake vroeg hij verschrikt of ik toch niet zo’n groot wit bord had om op te schrijven. Daar had hij echt genoeg van na eerdere therapie. Ik kon hem geruststellen die had ik zeker niet en ik werk ook niet in een steriele ruimte. We gaan juist bewegen en leuke dingen doen. Hij was enorm enthousiast en gedreven en genoot zichtbaar van de sessies. Zijn fantasie kon helemaal los en hij maakte de oefeningen zich eigen. Het kindercoaching traject was dus niet heel lang en een jaar na dato ging het nog steeds erg goed met hem. Hij had plezier en vriendjes. Mijn glimlach was niet te stoppen.kindercoaching Utrecht met creatief spel, kinderyoga en coachinsmethodes

Of dat meisje die zo angstig was en onrustig. Opgevouwen en met een rotgevoel lag ze elke avond in bed, sliep slecht en het liefst was ze nooit alleen thuis. Haar schoolprestaties leden hier ook onder zoals je je kunt voorstellen als je moe bent. Ook zij genoot van de kindercoaching sessies en begon beter te slapen in een ontspannen houding, net zoals haar ouders. Dit werkte positief door op meerdere vlakken.

Of dat jongetje die ontzettend angstig was voor van alles en nog wat en op elke vraag antwoordde met ‘dat weet ik niet’. In een korte tijd hadden we de bottleneck te pakken waarom hij zo angstig was en stopte het ‘ik weet het niet’ vanzelf. Hij kon me nu wel gewoon antwoord geven, doordat hij zich ging ontspannen en weer in contact kwam met zichzelf.

Word je nu enthousiast? lees dan verder wat mijn kindercoaching inhoudt.

Vragen

Zo werd een taak waar ik tegenop zag ineens een stuk leuker en lichter en ben ik blij dat ik alles op orde heb. Voor jou als klant en volger is het belangrijk te weten dat je mij ten alle tijde kunt mailen bij vragen of je gegevens kunt laten verwijderen als je dat wilt. Lees hierover alles in mijn privacyverklaring. Als het onduidelijk is waarom ik bepaalde vragen stel of acties van je verlang, chroom dan niet om meer uitleg te vragen. Dit kan via info@ophetyogamatje.nl of mijn contactformulier.

0

Over de auteur:

Manja Litjens - Op het Yogamatje
  Verwante berichten
  • No related posts found.

Voeg een Commentaar