Alles voor ouder & kind ontspanning in Utrecht

Herontdek samen plezier, balans en versterk jullie verbinding 
In deze ouder en kind workshops versterkt jullie band, kom je tot rust en weer tot ontspanning samen met je hooggevoelige kind
Ouder & kind 4-12jr

Een heerlijk ontspannen moment samen waarin de tijd lijkt stil te staan in je drukke leven. Even niks hoeven, maar genieten en loslaten met je zoon of dochter die veel te snel groot en zelfstandig wordt. Dit moment samen is een verrijking voor jullie band, je laad fijn op, hoeft de aandacht even niet te verdelen en plezier gegarandeerd. Geniet van de yoga, creativiteit, elkaar en ga geïnspireerd en ontspannen weer naar huis!

Je hooggevoelige kind weer tot rust en ontspannen krijgen met deze ontspanningsproducten voor thuis
Shop

Unieke producten die jullie op een laagdrempelig manier helpen naar meer ontspanning, beter slapen en verbinding binnen het gezin. Ideaal voor hooggevoelige, angstige of onrustige kinderen om zelf mee aan de slag te gaan zoals o.a met het kinder ademboek of de yoga kaartenset. Samen bezig zijn met ontspanning is natuurlijk nóg gezelliger en je zou er zomaar gaperig van kunnen worden! Neem een kijkje en laat je inspireren.

Gisteravond om 21:00, allang slaaptijd voor mijn zoontje van 6, riep hij dat hij niet kon slapen. Ik dacht ik pak je boek er bij om samen te lezen, kijken of het werkt. En verdorie hij ging daarna direct slapen. Het werkt echt! En de oefeningen hebben we niet eens gedaan gezien het tijdstip.

– Moeder (zoon 6)

De effecten van het intakegesprek hebben de hele week doorgewerkt. We hadden weer een opgewekte en open zoon. Zelf vertelde hij dat hij het heel fijn had gevonden, jou een fijn persoon vond en gewoon heel erg opgelucht was. Dus als dit al het effect is na 1 gesprek….Ik plan graag meteen een tweede afspraak.

– Moeder (zoon 10)

In de workshops staat een manier van bewegen en doen centraal die heel vanzelfsprekend bij kinderen past. Een manier die wij (of in ieder geval ik) als volwassenen een beetje vergeten zijn.

– Moeder, (dochter 8 en zoon 6)

Mijn dochters vinden de Stralende Kinderyoga Kaarten Box erg leuk. We doen het vaak samen voor het slapen en ze pakt de kaarten ook wel eens als er vriendinnen komen spelen.

– Moeder (dochters 3 en 7)