Privacybeleid Praktijk Manja & Op Het Yogamatje

Ik ben me er van bewust dat je vertrouwen stelt in mij en zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om je privacy zo goed mogelijk te beschermen. Op deze pagina beschrijf ik welke gegevens ik verzamel als je mijn website gebruikt en waarom ik deze gegevens verzamel. Zo snap je beter hoe ik werk. Dit privacybeleid is enkel en alleen van toepassing op de diensten van Praktijk Manja & Op Het Yogamatje. Praktijk Manja & Op Het Yogamatje zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan dit privacybeleid te accepteren. De persoonlijke informatie die je mij toevertrouwd zal ik vertrouwelijk behandelen.

Gebruik van de diensten
Wanneer je je aanmeldt voor een van mijn diensten vraag ik je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren en de betaling automatisch via Mollie & KNAB te kunnen voltooien. De gegevens worden opgeslagen op een eigen beveiligde server van Praktijk Manja & Op Het Yogamatje of die van een derde partij. Deze gegevens combineer ik niet met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

Communicatie
Wanneer je mij een e-mail stuurt is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. In het geval van gegeven toestemming voor bijvoorbeeld het maken van foto’s en gegevens benodigd voor de factuur ben ik zelfs verplicht deze e-mails voor de verplichte tijdsduur te bewaren. Soms vraag ik ook naar persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Je kunt hierbij denken aan lichamelijke klachten. Met deze informatie ben ik beter in staat je vragen te beantwoorden of oefeningen op aan te passen. De gegevens worden opgeslagen op een eigen beveiligde server van Praktijk Manja & Op Het Yogamatje of die van een derde partij zoals betalingsgegevens. Deze gegevens combineer ik niet met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

Cookies
Met de Cookie gegevens krijg ik een beter inzicht in mijn klanten en kan hierop mijn diensten beter afstemmen. Mijn website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jou gebruik van de website kan worden overgebracht naar de eigen beveiligde server van Praktijk Manja & Op Het Yogamatje of die van een derde partij zoals Google Analytics. Ik heb de laatste 3 cijfers van je IP adres hebt geanonimiseerd en ‘gegevens delen’ uitgezet. Ik maak geen gebruik van andere Google diensten in combinatie met de Google Analytics cookies. Er worden dus alleen anonieme gegevens overgebracht. Ik kan deze informatie gebruiken om bij te houden hoe je de website gebruikt, via welk medium (telefoon, laptop, tablet) en inzicht te krijgen waar mijn klanten vandaan komen. Ik heb een verwerkingsovereenkomst met Google afgesloten en voldoe hiermee aan de richtlijnen van het College van Bescherming Persoonsgegevens.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het kan zijn dat sommige functies en services, op mijn en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Doeleinden
Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij ik van tevoren je toestemming hiervoor heb gekregen. Voor het maken en gebruiken van foto’s voor specifieke doeleinde van Praktijk Manja & Op Het Yogamatje vraag ik vooraf schriftelijke toestemming aan de aanwezige ouder/verzorger. Deze foto’s zullen worden bewaard op het account van Praktijk Manja & Op het Yogamatje zonder persoonlijke gegevens erbij en voor de duur zolang Praktijk Manja & Op Het Yogamatje bestaat of de toestemming voor gebruik wordt ingetrokken. Intrekken kan door een mail te sturen aan welkom@praktijkmanja.nl of info@ophetyogamatje.nl. Mocht je bezwaar tegen hebben tegen het verzamelen van gegevens dan kan er indien mogelijk een persoonlijke passende afspraak worden gemaakt waarmee wel akkoord kan worden gegaan of er kan besloten worden dat deelname aan de activiteit niet mogelijk is.

Derden
De adres- en bankgegevens worden niet met derden gedeeld, behalve als dit nodig is om de activiteit te kunnen boeken. Je naam en email adres komen in het wereldwijde online mailsysteem van Mailchimp, omdat ik je via dit mailsysteem op de hoogte kan houden van interessante activiteiten, gratis tips en inspiratie. Onderaan de nieuwsbrief kan je je op elk moment zelf uitschrijven en/ of je gegevens aanpassen.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Inzien van persoonsgegevens
Je hebt het recht om alle persoonlijke gegevens die aan mij verstrekt zijn ten alle tijden in te zien, aan te passen of te verwijderen. Hiervoor kun je een mail sturen aan welkom@praktijkmanja.nl en info@ophetyogamatje.nl.

Vragen en feedback
Ik controleer regelmatig of ik aan dit privacybeleid voldoe. Bij vragen over dit privacybeleid, kun je contact opnemen:

Praktijk Manja & Op Het Yogamatje
Julianaweg 417

3523XE Utrecht
06-40300974
info@ophetyogamatje.nl / welkom@praktijkmanja.nl

KvK65119622

Dit privacybeleid is voor het laatst aangepast op [16-01-2022]