Ontspannen en opbloeien in deze sfeervolle kindercoach praktijk

Welkom bij de kindercoach praktijk van Praktijk Manja & Op Het Yogamatje in een van de mooiste straten van de wijk Utrecht Hoograven. Op deze plek komen kinderen en jullie als ouders weer tot rust, lekker in je vel en herontdekt je kind plezier.

De lichte praktijk is warm, gezellig en rustig ingericht met natuurlijke tinten. Je voelt je al snel op je gemak en er is genoeg ruimte om aan te sluiten bij jullie wensen.

Je laad op, komt tot rust en land in je lijf om zo fijn aan groei en onwikkeling te werken op een leuke en speelse manier.

Kom gezellig binnen en kijk rustig rond!

praktijk yogaruimte voor hooggevoelige kinderen, HSP'ers, sensitieve kinderen en kinder met stress en angst bij op het yogamatje inUtrecht

Vrije expressie, grote bewegingen & ruimte voor rust

In de kindercoaching sessies waarbij hoofd én lijf centraal staan (holistische benadering) is er volop ruimte om op diverse beeldende, ontspannende en via coachings technieken aan de slag te gaan, afgestemd op wie je kind is als persoon en waarvoor jullie komt.

Ik vind het belangrijk dat er vrijuit gewerkt kan worden met beweging, yogahoudingen, spatters, geluid en geknoei om ongehinderd spanningen te kunnen ontladen en zo weer tot rust en inzicht te komen en blokkades op te heffen. Vanuit een ontspannen basis kunnen we dan de diepte in.

creatieve expressie om je hooggevoelige kind op te laten bloeien

Je zoon of dochter mag helemaal zichzelf zijn en ontdekt nieuwe inzichten, mogelijkheden en kansen. Over de indeling en details van de coaching praktijk zijn goed nagedacht, zodat er genoeg ruimte is voor:

 • beweging, spel en ontspanning op de grond en op het yogamatje
 • staand creatief werk en gesprek op de muur
 • zittend spel en (beeldend) werk aan een bureau

Uiteraard zijn er schorten aanwezig om schoon naar huis te gaan en genoeg materialen om mee te experimenteren.

als hooggevoelig kind en HSP moeder tot rust komen met yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, muziek en creatief coaching in Utrecht Hoograven

Welkom & contact

Leuk om jou en / of je kind te ontmoeten in mijn fijne kindercoach praktijk ruimte in Utrecht waar je blij en geland weer vandaan gaat en jezelf hebt herontdekt! Vanaf 11 uur is het hier gratis parkeren. Op 7 min loopafstand zit het Vaartsche Rijn station voor bus, trein en tram met gezellige koffietentjes in de buurt en op het Smaragdplein diverse winkels en supermarkten mocht je veel te vroeg zijn of als ouder moeten wachten tijdens een sessie.

Neem gerust contact met mij op zonder ergens aan vast te zitten. Vul daarvoor graag het formulier in en ik bel je binnen 48 uur op.

Wil je toch liever eerst thuis aan de slag? Dan vind je hier de ontspanning tools voor thuis.

kinderontspanning creeren met kindercoaching in Utrecht Hoograven door holistisch coachen en kunstzinnig coachen af te wisselen met kinderyoga, ademoefeningen en mindfulness bij kinderen

Terug naar:

Op Het Yogamatje
Lees meer over Praktijk Manja

Neem vrijblijvend contact op

* Vul deze velden alsjeblieft in.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Vertel me eventueel iets meer

  Ik gebruik je gegevens alleen om je een bevestigings email te sturen en voor het maken van een afspraak.