Ontspannen en opbloeien in deze sfeervolle (kinder)coachpraktijk voor HSP’ers

Welkom bij de (kinder)coachpraktijk van Op Het Yogamatje & Ontdek JIJ in een van de mooiste straten van de wijk Utrecht Hoograven. Op deze plek komen hooggevoelige kinderen, hun ouders en vrouwen weer lekker in hun vel, herontdekken plezier en rust.

De lichte praktijk is warm, gezellig en rustig ingericht met natuurlijke tinten. Je voelt je al snel op je gemak en er is genoeg ruimte om aan te sluiten bij jullie wensen.

Je laad op, komt tot rust en land in je lijf om zo fijn aan groei en onwikkeling te werken op een leuke en speelse manier.

Kom gezellig binnen en kijk rustig rond!

welkom bij kindercoaching praktijk voor hooggevoelige kinderen in utrecht

Vrije expressie, grote bewegingen & ruimte voor rust

In de (kinder)coaching sessies waarbij hoofd én lijf centraal staan (holistische benadering) is er volop ruimte om op diverse creatieve, ontspannende en coach techniek manieren aan de slag te gaan, afgestemd op wie je bent als persoon en waarvoor je komt.

Ik vind het belangrijk dat er vrij uit gewerkt kan worden met bewegen, (yoga)houdingen, spatters, geluid en geknoei om ongehinderd spanningen te kunnen ontladen en zo weer tot rust en inzicht te komen en blokkades op te heffen.

creatieve therapie om terug in balans en tot ontspanning te komen voor de hooggevoelige moeder

systemisch werk, pest gedrag, creatief holistisch kindercoaching en kinderyoga helpen om je hooggevoelige kind weer lgelukkig te krijgen in utrecht hoograven

Laat het kind in jezelf los en ontdek nieuwe inzichten, mogelijkheden en kansen. Over de indeling en details van de coaching praktijk zijn goed nagedacht, zodat er genoeg ruimte is voor:

 • beweging, spel en ontspanning op de grond en op het yogamatje
 • staand creatief werk en gesprek op de muur
 • zittend spel en (creatief) werk aan een bureau

Uiteraard zijn er schorten aanwezig om schoon naar huis te gaan en genoeg materialen om mee te experimenteren.

als hooggevoelig kind en HSP moeder tot rust komen met yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, muziek en creatief coaching in Utrecht Hoograven

Welkom & contact

Leuk om jou en / of je kind te ontmoeten in mijn fijne coachpraktijk ruimte waar je blij en geland weer vandaan gaat en jezelf hebt herontdekt! Vanaf 11 uur is het hier gratis parkeren.

Neem gerust contact met mij op zonder ergens aan vast te zitten. Vul daarvoor graag het formulier in en ik bel je binnen 48 uur.

Wil je toch liever eerst thuis aan de slag? Dan vind je hier de ontspanning tools voor thuis.

kinderontspanning creeren met kindercoaching in Utrecht Hoograven door holistisch coachen en kunstzinnig coachen af te wisselen met kinderyoga, ademoefeningen en mindfulness bij kinderen

Terug naar:

Op Het Yogamatje OntdekJIJ

Neem vrijblijvend contact op

* Vul deze velden alsjeblieft in.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Vertel me eventueel iets meer

  Ik gebruik je gegevens alleen om je een bevestigings email te sturen en voor het maken van een afspraak.