Met je voeten op de grond een nieuw pad bewandelen

Frisse wind op je gezicht, een zonnestraal die je huid verwarmt en het groen van de bomen dat direct zorgt dat je je ontspannen en veilig voelt. In de natuur kom je gemakkelijk tot rust en krijgen bezorgdheden, problemen en angstgevoelens de ruimte. De prikkels en spanningen van alledag kunnen losgelaten en met de frisse ademlucht en je voeten op de grond land je langzaam weer in je lijf. Wat had je dit even nodig om weer helder te kunnen denken en te voelen wie je bent en wat jij nodig hebt.

Tijdens deze natuurcoaching is het niet hard werken, maar op een natuurlijke ontspannen manier inzichten opdoen, ontdekken wat er gezien en gehoord mag worden en wat het fluisterstemmetje in jezelf je wil vertellen. Deze natuurcoaching is er voor je hooggevoelige kind, voor jou of jullie samen, zodat

 • je rust en ruimte gaat ervaren in hoofd en lijf
 • ademhaling verruimt en verdiept
 • enthousiasme, plezier en energie de ruimte krijgen

 

Je overgeven aan de kracht van de natuur

Voor jouw als hooggevoelige ouder of voor je hooggevoelige kind is het essentieel om af en toe pas op de plaats te maken, jezelf voorop te zetten en je bewust te zijn wat je energie kost en wat je energie geeft om in evenwicht te blijven. De natuur kun je gebruiken om je te helpen daar inzicht in te krijgen en te ontdekken wat bij jou past en wat niet. Om je kracht te hervinden en achter te laten wat je niet meer dient.

wandelcoahcing, kindercoaching of natuurcoaching voor hooggevoelige kinderen en ouders die meer ontspanning en ontprikkeling nodig hebben met op het yogamatje in utrecht

Van onrust naar rust 

Kan je kind wel wat rust gebruiken, het hoofd mag wel wat leger en de spanningen wat minder? Of mag je kind zich meer laten horen en de ruimte innemen die het nodig heeft om zich fijn te voelen? In de natuur kan het allemaal. Samen met je kind of jullie samen duiken we het groen in om er daarna weer met frisse energie en glimlachend uit te komen. Ben je klaar om een nieuw pad te bewandelen? Neem vrijblijvend contact op via het formulier hiernaast.

Kosten natuurcoaching op maat

Een natuurcoaching sessie is een ontspannen ontdekking en groei proces voor je hooggevoelige kind, jezelf als ouder of jullie samen en vindt plaats in Amelisweerd, Utrecht. Vantevoren ontvang je een intake formulier, zodat de natuurcoachingsessie nog beter gaat aansluiten bij waar je of jullie naar verlangen. 

Een sessie in het groen kost 70 euro / 70 min incl. de benodigde materialen (BTW vrij)

natuurwandeling, natuurcoaching en hooggevoelige kindercoaching in de natuur voor diepere ontspanning

 

Neem vrijblijvend contact op voor een natuurcoaching sessie

* Vul deze velden alsjeblieft in.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Vertel me eventueel iets meer

  Ik gebruik je gegevens alleen om je een bevestigings email te sturen en voor het maken van een afspraak.