Een blij & ontspannen kind 

Een kind is op zijn best als hij / zij zich ontspannen en veilig voelt en vandaag de dag worden ze bedolven met van alles dat moet en verwacht wordt, omgevingsgeluiden en dingen die de aandacht vragen zoals geluid, geuren, voorwerpen etc. Er wordt veel van het hoofd en het lijf van je kind gevraagd en het is daarom nodig dat je kind zich tussentijds of aan het einde van de dag kan opladen. Zolang je kind in de actie stand blijft kan het lichaam niet herstellen.

In mijn webshop vind je daarom diverse artikelen die je kind helpen om makkelijker te ontspannen en tot rust te komen. Dat kan je als ouders samen met je kind doen, maar kan je kind ook prima zelf.

De verschillende kinderontspannings producten dragen bij aan het lichaamsbewustzijn van je zoon of dochter en helpen bij:

 • beter slapen
 • direct zichtbaar ontspannen door een diepere ademhaling
 • lichaamssignalen sneller herkennen en zo in balans komen
 • spanningsbuikpijn en -hoofdpijn verminderen
 • spanningen ontladen en daardoor meer kunnen genieten van het leven
 • minder last van prikkelgevoeligheid
 • verminderen van afleiding en schermgebruik

ademboek voor kinderen om makkelijker te ontspannen en dieper te ademen vol met ademoefeningen voor kinderen

ADEMBOEK

Ontdek een vriend voor het leven die je de kracht van je adem leert ervaren. Herstel de balans tussen je lijf en hoofd waardoor plezier en lichtheid de verdiende ruimte krijgen. Maar pas op, je kan er zomaar gaperig van worden.

info & bestellen

yogakaarten speciaal om samen met kinderen thuis yoga te doen om je kind te helpen met ontspannen

YOGAKAARTEN
Voel de grond onder je voeten in de neerwaartse hond of laat je meevoeren tijdens een ‘boot’ ritje. Yoga helpt je zoon of dochter terug in balans en al bewegend alle zorgen op pauze zetten. Bezig zijn met ontspanning wordt hierdoor leuk en fijn.

info & bestellen

yogakaarten voor kinderen en een kinder ademboek om samen met je kind tespanningen te ontladen en tot rust en ontspanning te komen

COMBIDEAL ADEMBOEK & YOGAKAARTEN

Al bewegend én dieper adement land je kind steeds meer in haar lijf en het zenuwstelsel kan zich herstellen van overmatige spanningen en emoties. Perfecte combi om terug bij jezelf te komen.

info & bestellen

gebruik je zintuigen om van spanning naar ontspanning te komen tijdens overprikkeling of drukke dagen.

ONTSPAN PAKKET

Het beste van alle werelden in één pakket. Tools gericht op verschillende zintuigen om te kiezen wat het beste past op dat moment. Je kind wordt ondertussen geholpen van gespannen naar ontspannen.

info & bestellen

zilveren yoga oorbellen voor je kind

ZILVEREN YOGA OORBELLEN

Dit speelse yoga duo is een feest voor je oren en herinnert je kind aan het zijn in het moment. De eigen kracht en balans voelen gedurende de dag geeft je dochter of zoon vertrouwen in zichzelf.

Waar helpt dit kinderboek bij?

In dit boek komt voor je kind op een eenvoudige leuke manier het abstracte begrip ‘adem’ tot leven. Je adem krijgt een gezicht, wordt tastbaar en toepasbaar wanneer je kind dat nodig heeft. Hierdoor verdwijnen lichte buikklachten, angsten en slaapproblemen. Tijdens dit verhaal krijgt je kind een handvat voor het leven en wordt het lichaamsbewustzijn vergroot. Naast dat het een leuk humorvol verhaal is om te lezen en mee te doen, heeft dit boek ook een verdiepende werking. Dit adem kinderboek zorgt dat je kind:

 • beter slaapt
 • direct zichtbaar ontspant door diepere ademhaling
 • een veilige vertrouwde vriend heeft als hij zich zorgen maakt
 • meer zelfvertrouwen krijgt
 • lichaamssignalen sneller herkent en in balans komt
 • spanningsbuikpijn en -hoofdpijn kan verminderen
 • spanningen ontlaad en daardoor meer kan genieten van het leven
[/one_half]


Voor wie is dit fijne kinderboek?

Het kinderboek is geschikt vanaf 4-5 jaar met veel grote illustraties om direct mee te doen en voor kinderen vanaf 7 jaar om zelf te lezen. Ontspannen met je eigen adem is niet zo makkelijk. Tot nu! Het boekt helpt jullie van onrust naar rust en is onmisbaar voor je kind om te weten hoe het makkelijk zelf kan ontspannen.

Zeer geschikt voor (hoog)gevoelige kinderen, beelddenkers, angstige kinderen, kinderen met lichte buikklachten, kinderend die houden van realiteit en bij slaapproblemen.

LEES MEER