Je kind zien, horen en ondersteunen voor meer blijdschap

Het ergste wat ons als ouder kan overkomen is als je kind niet gelukkig is. Zich niet fijn voelt en gedrag gaat vertonen wat niet bij je kind past. Er is veel boosheid, irritatie, verdriet of angst en je hooggevoelige kind kruipt in zijn of haar schulp. Je wilt je kind graag bereiken en helpen in dit proces, maar weet niet goed hoe en je wil ook niet de coach van je kind worden.

Je wil graag manieren leren hoe je op een ontspannen manier je kind kan ondersteunen en in zijn kracht kan zetten zonder dat het meteen zo beladen is. Dit kan met lichaamsgerichte manieren zoals yoga, maar ook met creatieve oefeningen. In deze yogaworkshop ontdek je verschillende ontspan en verbinding oefeningen.

In deze ouder & kind yoga workshop gaan jullie samen aan de slag met jullie vraag en behoefte, zodat jullie:

 • dichter bij elkaar komen
 • spanningen los laten en er ontspanning ontstaat
 • enthousiasme, plezier en energie ervaren

Jarenlang heb ik ouder & kind yoga groeps workshops gegeven (foto impressie), maar juist de workshop op maat voor jullie samen is zoveel waardevoller.

Sfeer impressie van de praktijk

Verbinding versterken

Ik geloof er in dat je gevoelige kind heel goed weet wat hij of zij nodig heeft en dat jij als ouder daar op een praktisch ontspannen manier bij kan helpen. Om samen met lijf en hoofd te ervaren wat de oefeningen voor jullie doen om ze zo thuis ook te kunnen doen en dit gevoel weer op te roepen als je dat nodig hebt. De balans en verbinding tussen jullie zal worden versterkt en je kind zal zich veilig, gesteund en ontspannen gaan voelen.

verbinding tussen ouder en kind versterken voor sterke ontspannen contact en relatie tussen ouder en kind

Wil je je kind helpen en jullie verbinding zo versterken?

Er is niks fijner voor je kind om de steun en hulp van jou als moeder of vader te ervaren als je je niet fijn voelt. Om zich veilig en geliefd te voelen en de liefde tussen jullie van binnen te voelen opvlammen. Samen sta je sterk en opgroeien is zowel voor het kind als voor de ouder een reis van ups en downs.

 • Voel je je machteloos en wil je je kind graag helpen?
 • Merk je dat de verbinding tussen jullie gespannen is en / of verminderd?
 • Wil je plezier en ontspanning weer terug zien bij je kind en tussen jullie?

Dan is de ouder & kind yoga workshop echt iets voor jullie. Ik help jullie terug van alleen naar samen en van spanning naar ontspanning, zodat de energie weer kan stromen en er ruimte ontstaat voor groei en ontwikkeling.

Kosten ouder en kind yoga sessie op maat in Utrecht

Een ouder & kind yoga workshop op maat is een leuk bewustwording en groei proces voor jullie samen. Vantevoren ontvang je een intake formulier, zodat de sessie nog beter gaat aansluiten bij waar jullie naar verlangen.

1 losse workshop kost 65 euro / 60 min

workshop reeks van 3x a 60 min kosten 180 euro (in één keer geboekt)

(De sessies zijn vrijgesteld van BTW)

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken

* Vul deze velden alsjeblieft in.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Vertel me eventueel iets meer

  Ik gebruik je gegevens alleen om je een bevestigings email te sturen en voor het maken van een afspraak.