Je jonge kind of puber zien, horen en ondersteunen voor meer blijdschap

Het ergste wat ons als ouder kan overkomen is als je kind niet gelukkig is. Zich niet fijn voelt en gedrag gaat vertonen wat niet bij je kind past. Er is veel boosheid, irritatie, verdriet of angst en je hooggevoelige kind kruipt in zijn of haar schulp. Je wilt je kind graag bereiken en helpen in dit proces, maar weet niet goed hoe en je wil ook niet de coach van je kind worden. Zeker op puberleeftijd zie je je kind worstelen en is het samen gezellig houden een grote uitdaging. Zich afzetten is heel normaal, maar eigenlijk heeft je kind je als ouder ook nog zo nodig.  Je samen weer even verbinden op een andere manier is dan zo fijn!

Je wil graag manieren leren hoe je op een ontspannen manier je kind of puber kan ondersteunen en in zijn kracht kan zetten zonder dat het meteen zo beladen is. Dit kan met lichaamsgerichte manieren zoals yoga, maar ook met creatieve oefeningen. In deze yogaworkshop ontdek je verschillende ontspan en verbinding oefeningen.

In deze ouder & kind yoga workshop gaan jullie samen aan de slag met jullie vraag en behoefte, zodat jullie:

 • dichter bij elkaar komen
 • spanningen los laten en er ontspanning ontstaat
 • enthousiasme, plezier en energie ervaren

Jarenlang heb ik ouder & kind yoga groeps workshops gegeven (foto impressie), maar juist de workshop op maat voor jullie samen is zoveel waardevoller.

Sfeer impressie van de praktijk

Wil je je zoon of dochter helpen en jullie verbinding zo versterken?

Er is niks fijner voor je kind om de steun en hulp van jou als moeder of vader te ervaren als je je niet fijn voelt en de hormonen door je lijf gieren. Om zich veilig en geliefd te voelen en de liefde tussen jullie van binnen te voelen opvlammen. Samen sta je sterk en opgroeien is zowel voor het kind als voor de ouder een reis van ups en downs.

 • Voel je je machteloos en wil je je kind graag helpen?
 • Merk je dat de verbinding tussen jullie gespannen is en / of verminderd?
 • Wil je plezier en ontspanning weer terug zien bij je kind en tussen jullie?

Dan is de ouder & kind yoga & creatieve workshop echt iets voor jullie. Ik help jullie terug van alleen naar samen en van spanning naar ontspanning, zodat de energie weer kan stromen en er ruimte ontstaat voor groei en ontwikkeling. Ik geloof er in dat je gevoelige kind of puber heel goed weet wat hij of zij nodig heeft en dat jij als ouder daar op een praktisch ontspannen manier bij kan helpen. Om samen met lijf en hoofd te ervaren wat de oefeningen voor jullie doen om ze zo thuis ook te kunnen doen en dit gevoel weer op te roepen als je dat nodig hebt. De balans en verbinding tussen jullie versterkt en je hooggevoelige kind kan zich even helemaal ontspannen.

Kosten ouder en kind sessie op maat in Utrecht

Een ouder & kind yoga en creatieve workshop op maat is een leuk bewustwording en groei proces voor jullie samen. Vantevoren ontvang je een intake formulier, zodat de sessie nog beter gaat aansluiten bij waar jullie naar verlangen.

1 losse workshop kost 65 euro a 60-75 min

workshop reeks van 3x a 60-75 min kosten 180 euro (in één keer geboekt)

(De sessies zijn vrijgesteld van BTW)

creatieve expressie en yoga om je hooggevoelige kind op te laten bloeien in de ouder & kind yoga sessie in Utrecht Hoograven

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken

* Vul deze velden alsjeblieft in.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Vertel me eventueel iets meer

  Ik gebruik je gegevens alleen om je een bevestigings email te sturen en voor het maken van een afspraak.