Je kind zien, horen en ondersteunen voor meer blijdschap

Het ergste wat ons als ouder kan overkomen is als je kind niet gelukkig is. Zich niet fijn voelt en gedrag vertoont wat niet bij je kind past. Er is veel boosheid, irritatie, verdriet of angst en je gevoelige kind kruipt in zijn of haar schulp. Je wil je kind graag bereiken en helpen in dit proces, maar weet niet goed hoe en je wil ook niet de coach van je kind worden. Zeker op tiener leeftijd zie je je kind worstelen en is het samen gezellig houden een grote uitdaging. Zich afzetten is heel normaal, maar eigenlijk heeft je lieve zoon of dochter je als ouder ook nog zo nodig. Je samen weer even verbinden op een andere manier is dan zo fijn!

Je wil graag manieren leren hoe je op een ontspannen manier je kind kan ondersteunen en in zijn kracht kan zetten zonder dat het meteen zo beladen is. Dit kan met creatieve-, maar ook met lichaamsgerichte oefeningen zoals yoga. In deze ouder & kind sessie ontdek je verschillende ontspan en verbindings oefeningen.

Jullie gaan samen aan de slag met jullie vraag en behoefte, zodat jullie:

 • dichter bij elkaar komen
 • spanningen los laten en er ontspanning ontstaat
 • enthousiasme, plezier en energie ervaren

Jarenlang heb ik ouder & kind yoga workshops met groepen gegeven (foto impressie), maar juist de workshop op maat voor jullie samen is zoveel waardevoller en diepgaander.

Moeder (dochter 6):Het was heel fijn om samen met mijn dochter 3x een yoga sessie bij Manja te doen. Manja werkt met aandacht, waarbij ze veel ruimte geeft aan het kind. Ik vond het erg leuk om samen met mijn dochter plezier te maken, te ontspannen en mooie oefeningen voor thuis te doen en mee te nemen. We konden allebei lekker ontspannen en opgeladen weer naar huis! Echt een aanrader om even 1 op1 tijd met je kind door te brengen’  Lees meer ervaringen

Wil je je zoon of dochter helpen en jullie verbinding zo versterken?

Er is niks fijner voor je kind om de steun en hulp van jou als moeder of vader te ervaren als je je niet fijn voelt en de hormonen door je lijf gieren. Om zich veilig en geliefd te voelen en de liefde tussen jullie van binnen te voelen opvlammen. Samen sta je sterk en opgroeien is zowel voor het kind als voor de ouder een reis van ups en downs.

 • Voel je je machteloos en wil je je kind graag helpen?
 • Merk je dat de verbinding tussen jullie gespannen is en / of verminderd?
 • Wil je plezier en ontspanning weer terug zien bij je kind en tussen jullie?

Dan is de ouder & kind yoga & creatieve sessie op maat echt iets voor jullie. Ik help jullie terug van alleen naar samen en van spanning naar ontspanning, zodat de energie weer kan stromen en er ruimte ontstaat voor groei in het contact en de ontwikkeling van je kind. Om samen met lijf én hoofd te ervaren wat de oefeningen voor jullie doen om ze zo thuis ook te kunnen doen en dit gevoel weer op te roepen als dat nodig is. De balans en de connectie tussen jullie te verstevigen en je kind geniet volop van deze quality time met jou alleen.

Maak je je zorgen en speelt het al langer?

Is je vraag diepgaander, omdat er sprake lijkt van terugkerende thema’s bij je zoon of dochter zoals angsten, slaapproblemen, gepest worden, last van overprikkeling? Of is er iets gebeurt waar je kind veel last van heeft, denk aan overlijden, verhuizen, scheiding? Dan kan het zijn dat een enkele ouder & kind yoga sessie niet voldoende gaat zijn. Kijk daarvoor eens bij:

Kosten ouder en kind sessie op maat in Utrecht

Een ouder & kind yoga en creatieve sessie op maat is een leuk bewustwording en groei proces voor jullie samen. Vantevoren ontvang je een intake formulier, zodat ik de sessie nog beter op jullie verlangen kan laten aansluiten.

1 losse sessie kost 67.50 euro a 60-70 min

Sessie reeks van 3x a 60-70 min kosten 187.50 euro (in één keer geboekt)

(De sessies zijn vrijgesteld van BTW)

ouder en kind yoga workshop en yogasessie om het contact met je kind te verbeteren en samen te ontspannen tussen bij praktijk Manja en Op Het Yogamatje in Utrecht Hoograven

Leuk, ik wil een afspraak maken

* Vul deze velden alsjeblieft in.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Vertel me eventueel iets meer

  Ik gebruik je gegevens alleen om je een bevestigings email te sturen en voor het maken van een afspraak.