Kindercoaching bij HSP  

Staan jullie te popelen om je kind in korte tijd weer gelukkig en blij te zien? Om gezamenlijk te gaan genieten van dit ontwikkel -groei proces en de gezelligheid en verbinding in jullie gezin weer te versterken? Maak direct een vrijblijvende afspraak voor je kind om in kaart te brengen wat jouw kind en jullie nodig hebben.

Datum en tijdstip in overleg
Locatie in Utrecht Hoograven of Lombok

Tijdens de kennismaking bespreken we een plan op maat passend bij de vraagstelling en de behoefte van je kind en jullie als ouders.

Wat Investering & tijdsduur
Ouder skype sessie of live kennismaking gratis / max. 30 min
Telefonisch consult € 27,50 / 20 min
Intakegesprek € 70,- / 60 min
Kindercoaching op maat. Inclusief kinderboek en kinderyoga kaartenset. Traject op maat*/ variabel

* Ik bied offline maatwerk, omdat ik weet hoeveel helpender dat is en daarom sluit mijn kindercoaching traject helemaal aan bij wie jullie zijn als personen.

Alleen dan bereik je de beste en snelste resultaten. In een kennismaking onderzoeken we of er een klik is en of ik ben wie jullie nodig hebben. Daarna plannen we samen een intake gesprek en ontvang je van mij een op maat gemaakt plan met de traject duur, investering en de wensen en doelen waaraan jullie willen werken. Elke vraagstelling is anders en ook het traject ziet er daarom per kind en gezin anders uit, maar voordat we daadwerkelijk starten krijg je van mij duidelijkheid, zodat je weet waar jullie aan toe zijn! Transparantie staat bij mij voorop en mocht er iets anders nodig zijn verwijs ik door.

Bij de investering van het kindercoach traject zit alles in zoals 21% BTW, benodigd materiaal, voorbereiding, tussentijds telefonisch – of mailcontact en evaluatie van de doelen, wensen en nazorg. En je ontvangt mijn kinderboek en de kinderyoga kaarten voor makkelijke ontspanning thuis er natuurlijk bij. Een kinder-gezinscoach traject is een investering in zowel nu als de toekomst. Het geleerde kun je in elke volgende situatie weer toepassen.

Een gemiddeld kindercoaching-gezinstraject ligt tussen de 425 en 750 euro inclusief alles.

Lees hier meer informatie over het kindercoaching traject

Goed om te weten

  • Kun je niet op de gemaakte afspraak komen dan is verplaatsen of annuleren mogelijk tot uiterlijk 24 uur van tevoren via whats app of telefonisch. Bij niet tijdig afzeggen wordt de gereserveerde tijd volledig in rekening gebracht.
  • Er is geen wachtruimte aanwezig bij de individuele kindercoaching sessies, maar er zijn genoeg leuke (koffie) tentjes om zelf even te genieten van een momentje rust of alvast boodschappen te doen.
  • Voordat een (kind of jongere) coachingstraject wordt gestart, zullen door beide ouder(s)/verzorger(s) de algemene voorwaarden moeten worden ondertekend.
  • Als het niet mogelijk is het bedrag voor het kindercoaching traject in één keer te betalen, dan kan er in overleg ook in 2 of 3 termijnen worden betaald.
  • Helaas wordt in de meeste gevallen kindercoaching niet vergoed, maar het loont de moeite om even bij je eigen zorgverzekeraar te informeren of kijk op nibud.nl.
  • Kosten voor kindercoaching en gezinscoaching kunnen wellicht wel als aftrekpost “bijzondere ziektekosten” bij de belastingaangifte worden opgevoerd. Neem hiervoor contact op met de belastingdienst
  • Op al mijn activiteiten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing

Ja, maak mijn kind weer gelukkig

Gezinscoaching basis traject

Het gezinscoaching basis traject kost 275 euro kosten inclusief materialen, kinderboek, 21% BTW en reiskosten binnen Utrecht stad (buiten Utrecht stad + 0,19 euro/km) en bevat 3 sessies.

Zijn jullie enthousiast en willen jullie na deze 3 sessies graag nog vervolg sessies als onderhoud, reflectie of om op een item nog wat uitgebreider in te gaan, dan kosten deze losse sessies, geboekt binnen 6 maanden na start gezinscoaching, 65 euro per uur ipv 75 euro.

Lees hier wat het gezinscoaching basis traject inhoud.

Op Het Yogamatje is lid van Adiona beroepsorganisatie voor kindercoaches

Yogaworkshops en kinderyoga lessen

Tijdens de yogaworkshops en kinderyoga lessen koop je de Stralende Kinderyoga kaarten Box en het kinderboek met korting. Vraag de docent naar de prijs.

Ouder en kind yoga workshop 4 t/m 7 en 8 t/m 12 jaar 

Bekijk de ouder & kind yogaworkshop informatie en prijs

Ouder en peuteryoga workshop 2.5 t/m 3 jaar

Bekijk de ouder & peuteryoga workshop informatie en prijs 

Kinderyoga lessen 4 t/m 7 jaar

Bekijk de kinderyoga les informatie en prijs

Lees ook de algemene voorwaarden