Kindercoaching bij HSP – terug in balans van hoofd tot teen 

Staan jullie te popelen om je kind in korte tijd weer gelukkig en stralend te zien? Om gezamenlijk te gaan genieten van dit ontwikkel -groei proces? Boek dan een gratis ouder coach skype sessie of maak direct een vrijblijvende afspraak voor je kind om in kaart te brengen wat jouw kind nodig heeft.

Datum en tijdstip in overleg, weekend ook mogelijk (indien de ruimtes beschikbaar zijn)
Locatie in Utrecht Hoograven of Lombok

Tijdens de intake bespreken we een plan op maat passend bij de vraagstelling van je kind.

wat prijs & tijdsduur 
Ouder skype sessie of live kennismaking gratis / 30 min
Intake kind en ouder € 45,- / 45-60 min
Individuele kindercoaching sessie + coach schrift € 75,- / 60 min
Individuele                       ouder sessie                            + opschrijfboekje € 75,- / 60 min
Tussentijdsgesprek ouders € 50,- / 45 min
Telefonisch consult € 35,- / 20 min
Oefeningen via mail              bij coachtraject gratis
Stralende Kinderyoga Box gratis vanaf 3 sessies, anders €20,- i.p.v €27.97

Kindercoaching tarieven zijn inclusief 21% BTW, benodigd spelmateriaal, voorbereiding, yogamatje om te gebruiken tijdens de sessie.

Lees hier de informatie over het kindercoaching traject

Voorwaarden

Als het niet mogelijk is het bedrag voor het kindercoaching traject in één keer te betalen, dan kan er in overleg ook in 2 termijnen worden betaald

Kun je niet op de gemaakte afspraak komen dan is verplaatsen of annuleren mogelijk tot uiterlijk 24 uur van tevoren via whats app of telefonisch. Bij niet tijdig afzeggen wordt de gereserveerde tijd volledig in rekening gebracht. Lees ook de algemene voorwaarden

Ja, laat mijn kind weer stralen

Gezinscoaching kort

De korte gezinscoaching gaat in totaal 250 euro kosten inclusief materialen. Maar in deze pilot voor 5 gezinnen kost de coaching nu maar 137,50 euro inclusief materialen en reiskosten binnen Utrecht stad (buiten Utrecht stad + 0,19 euro/km). Er is dus beperkt plek voor dit voordelige tarief.

Zijn jullie enthousiast en willen jullie na deze 3 sessies graag nog vervolg sessies als onderhoud, reflectie of om op een item nog wat uitgebreider in te gaan, dan kosten deze losse sessies, geboekt binnen 6 maanden na start gezinscoaching, 65 euro per uur ipv 75 euro.

Coach vergoedingen

De positieve effecten van yoga worden steeds meer erkend, maar voor verzekeringen nog niet genoeg.

In principe worden de sessies daarom nog niet vergoed door de zorgverzekeraar. In een enkel geval is het mogelijk dat er vergoeding kan plaatsvinden onder een bepaalde noemer bij de aanvullende verzekering. Hierover zou je contact kunnen opnemen met de eigen zorgverzekering. Soms kan ook het persoonsgebonden budget (PGB) gebruikt worden, voor meer informatie hierover verwijs ik je naar de website van het nationaal instituut voor budgetvoorlichting; nibud.nl. Ik ben gecertificeerd door Arterre holistisch opleiding en kindercentrum en aangesloten bij Adiona beroepsorganisatie voor kindercoaches.

Krijg je geen vergoeding? In sommige gevallen kun je de kosten ook gebruiken als aftrekpost “bijzondere ziektekosten” bij je belastingaangifte. Je kunt hierover contact opnemen met de belastingdienst; belastingdienst.nl.

Op Het Yogamatje is lid van Adiona beroepsorganisatie voor kindercoaches

Yogaworkshops en kinderyoga lessen

Tijdens de yogaworkshops en kinderyoga lessen koop je de Stralende Kinderyoga kaarten Box en het kinderboek met korting. Vraag de docent naar de prijs.

Ouder en kind yoga workshop 4 t/m 7 en 8 t/m 12 jaar 

Bekijk de ouder & kind yogaworkshop informatie en prijs

Ouder en peuteryoga workshop 2.5 t/m 3 jaar

Bekijk de ouder & peuteryoga workshop informatie en prijs 

Kinderyoga lessen 4 t/m 7 jaar

Bekijk de kinderyoga les informatie en prijs

Lees ook de algemene voorwaarden